top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

Hiihtolomaleiri!

Järjestämme talvilomaviikolla 19.-22.2.2024 hiihtolomaleirin koululaisille. Leiri on loistava tilaisuus päästä liikkumaan monipuolisesti ja oppimaan uusia taitoja voimistelun, tanssin ja akrobatian parissa. Leiripäivät sisältävät vaihtelevasti erilaisia tunteja sekä ulkoilua osaavien ohjaajien seurassa.


Voimistelu: Voimistelutunneilla osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia välineitä, harjoittelemaan voimistelun liikkeitä ja venyttämään kehoaan. Voimistelutunteja on tarjolla jokaisena leiripäivänä maanantaista torstaihin.

Tanssi: Tanssitunneilla lapset pääsevät kokeilemaan showtanssia ja Kpoppia. Tekniikan ja koreografian lisäksi tunneilla riittää vauhtia ja energiaa. Kpop-tunnit pidetään maanantaista tiistaihin ja showtanssitunnit keskiviikosta torstaihin.

Akrobatia: Akrobatiatunneilla harjoitellaan perinteisten akrobatialiikkeiden lisäksi haastavampia temppuja. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia telineitä, kuten trampoliinia ja ponnistuslautaa. Akrobatiatunteja on tarjolla jokaisena leiripäivänä.


SC Vantaan hiihtolomaleiri:

Paikka: Rekolan koulu (Rekolantie 67, 01400 Vantaa)

Kenelle: Kaikille yli 7-vuotiaille, ei tarvitse aiempaa kokemusta lajeista.

Aikataulu: Klo 9-15, paikalle voi saapua klo 8, haku viimeistään klo 16

Hinnat:

  • Sport Club Vantaan jäsenille: 2 päivää 89 €, 4 päivää 99 €

  • Ei-jäsenille: 2 päivää 99 €, 4 päivää 109 €

Ruokailut: Leirihintaan ei sisälly aterioita. Lapset tuovat mukanaan oman lounaan ja pienen välipalan.


Kysy lisätietoja: toimisto@scvantaa.fiTule mukaan luomaan ikimuistoisia leirimuistoja täynnä liikunnan riemua ja ystävyyttä!132 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page