top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

Ilmoittautuminen kesäloman leireille!Järjestämme kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla liikunnallisia leirejä 7-12-vuotiaille lapsille. Kaikki leireillä tapahtuva toiminta on sovellettavissa eri tasoisille liikkujille, joten aikaisempaa kokemusta mistään lajista ei vaadita.


Valittavanasi on tänä kesänä monipuolinen kesäleiri sekä akrobatiaan ja temppuiluun keskittyvä akrobatialeiri, lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan toiselle tai vaikka molemmille leireille!


Kesäleiri vko 23 (3.-7.6.2024)

Monipuolinen ja liikunnallinen kesälomaleiri käynnistää leirikesän! Loistava tilaisuus päästä liikkumaan monipuolisesti ja oppimaan uusia taitoja voimistelun, tanssin ja akrobatian parissa. Leiripäivät sisältävät vaihtelevasti erilaisia tunteja sekä ulkoilua osaavien ohjaajien seurassa.

  • Voimistelu: Voimistelutunneilla osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia välineitä, harjoittelemaan voimistelun liikkeitä ja venyttämään kehoaan. Voimistelutunteja on tarjolla jokaisena leiripäivänä maanantaista torstaihin.

  • Tanssi: Tanssitunneilla lapset pääsevät kokeilemaan showtanssia ja Kpoppia. Tekniikan ja koreografian lisäksi tunneilla riittää vauhtia ja energiaa. Kpop-tunnit pidetään maanantaista tiistaihin ja showtanssitunnit keskiviikosta torstaihin.

  • Akrobatia: Akrobatiatunneilla harjoitellaan perinteisten akrobatialiikkeiden lisäksi haastavampia temppuja. Lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia telineitä, kuten trampoliinia ja ponnistuslautaa. Akrobatiatunteja on tarjolla jokaisena leiripäivänä.


Akrobatialeiri vko 24 (10-14.6.2024)

Akrobatiaan keskittyvä leiri jatkaa seuran leirikesää! Tällä leirillä syvennetään akrobaattisia taitoja ja ymmärrystä omasta kehosta. Leirin tavoiteliikkeitä ovat puolivoltti ja sen eri variaatiot. Liikkeen harjoittelu suunnitellaan siten, että jokainen lapsi saa tasonsa mukaista haastetta.


Leirin aikana temppuja opitaan yhdistelemään myös erilaisiksi akrobatiasarjoiksi. Leirillä hyödynnetään erilaisia välineitä ja telineitä ja rakennetaan ratoja. Jokainen saa edetä omalla tasollaan - tärkeintä ovat oppimisen ilo ja liikunnan riemu!


SC Vantaan kesän leirien infoja:

(alla olevat tiedot koskevat molempia leirejä):


Paikka: Rekolan koulu (Rekolantie 67, 01400 Vantaa)

Kenelle: Kaikille 7-12 -vuotiaille , ei tarvitse aiempaa kokemusta lajeista.

Aikataulu: Ohjattu osuus klo 9-15, paikalle voi saapua klo 8, haku viimeistään klo 16

Hinnat:

  • Sport Club Vantaan jäsenet: 150e/ vk, 275/ 2vk, 40e/ pv

  • EI-jäsenet: 175e/ vk, 300e/ 2vk, 50e/ pv

Ruokailut: Leirihintaan kuuluu yksi lämmin ateria päivässä. Tämän lisäksi kannattaa pakata mukaan pientä lämpimässä säilyvää evästä/ välipalaa lyhyempiä taukoja ajatellen.Kysy lisätietoja: toimisto@scvantaa.fi


Tule luomaan leirimuistoja täynnä liikunnan riemua ja ystävyyttä!

198 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page