top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

Kauden 2023-2024 ilmoittautuminen on nyt auki

Päivitetty: 25. elok. 2023


Ilmoittautuminen tulevalle kaudelle on nyt auki. Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja lapsille ja nuorille. Valittavana on joko kerran viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita harjoittelevia harrasteryhmiä tai 2-3 kertaa viikossa harjoittelevia voimistelun ja tanssin esiintyviä ryhmiä. Ryhmiä on tarjolla kolmevuotiaasta ylöspäin voimistelun, tanssin ja temppuilun linjoilla. Harrasteliikunnan ryhmiä löytyy ympäri Itä-Vantaata.

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet! Ryhmiä on tarjolla 6-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmissä harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja kauden aikana osallistutaan Stara-tapahtumiin sekä esiinnytään seuran omissa tapahtumissa. Joukkueet tähtäävät tulevaisuudessa kansallisiin kilpailuihin. Avoimet valmennusryhmät löytyvät Korson sekä Simonkylän toimipisteiltä.


Klikkaa alta ja tutustu kurssivalikoimaan!Lasten ja nuorten lisäksi myös aikuiset voivat harrastaa Sport Club Vantaalla. Aikuisten tuntivalikoimasta löytyy akrobatiaa ja voimistelua.


Aikuisten akrobatiassa harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä ja vahvistetaan lihaskuntoa. Harjoitukset koostuvat liikeharjoitteista, lihaskunnosta ja venyttelyosuudesta. Tunneilla hyödynnetään erilaisia välineitä ja telineitä, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman monipuolista ja hauskaa! Kaikki liikkeet ovat varioitavissa, joten tunti soveltuu vasta-alkajille ja

aikaisemmin harrastaneille.


Aikuisten voimistelu on hyvän mielen voimisteluryhmä aikuisille. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun lajiliikkeitä: tasapainoja, vartalon liikkeitä ja hypähdyksiä. Tavoitteena on myös kasvattaa kuntoa yhdessä hauskaa pitäen. Voimistelu on monipuolinen hyvinvointia edistävä harrastus, joka sopii aivan kaikille. Aiempaa kokemusta voimistelusta tai vastaavista lajeista et tarvitse - hyppää rohkeasti mukaan! Ryhmä harjoittelee kerran viikossa tunnin kerrallaan ja osallistujilla on mahdollisuus halutessaan esiintyä seuran näytöksissä.Jos kaipaat elämääsi lisää glitteriä ja kimallusta, kannattaa ilmoittautua mukaan tanssillisen voimistelun esiintyvään ryhmään! Tanssillisen voimistelun kilparyhmän tunneilla syvennetään voimistelun perustaitoja. Tunnit ovat koreografisempia ja sisältävät enemmän tasovaihteluita ja hyppyjä. Kilparyhmä osallistuu esiintyvän voimistelun tapahtumiin (Lumo, Gym for Life). Kilparyhmän hintaan sisältyy osallistumismahdollisuus tanssillisen voimistelun toiselle tunnille, jolle osallistuminen on suositeltavaa.


Klikkaa alta ja tutustu kurssivalikoimaan!
Lasten temppujumppa SC Vantaa
SC Vantaalla harrastaminen on hauskaa

252 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page