top of page

Harrastevoimistelu

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja

lapsille ja nuorille.

Lapset ja nuoret

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja lapsille ja nuorille. Valittavana on joko kerran viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita harjoittelevia harrasteryhmiä tai kaksi kertaa viikossa
harjoittelevia joukkuevoimistelun avoimia valmennusryhmiä. Kaikkiin lasten ja nuorten ryhmiin pääsee mukaan ilman aiempaa harrastustaustaa.

Harrasteliikunnan ryhmissä liikutaan harrastajien omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti kannustavassa ilmapiirissä. Toiminnan tavoitteena on rakentaa liikuntakulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Ryhmiä on tarjolla kolmevuotiaasta ylöspäin voimistelun, tanssin ja temppuilun linjoilla. Harrasteliikunnan ryhmiä löytyy ympäri Itä-Vantaata.

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet! Ryhmiä on tarjolla 6-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmissä harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja kauden aikana osallistutaan Stara-tapahtumiin sekä esiinnytään seuran omissa tapahtumissa. Joukkueet tähtäävät tulevaisuudessa kansallisiin kilpailuihin. Avoimet valmennusryhmät löytyvät Korson sekä Simonkylän toimipisteiltä. 

Minkä ikäiselle lapselle etsit harrastusta?

Kauden 2023-2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Seuramme tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Lukujärjestyksestämme löytyy tanssia, temppuilua ja voimistelua ympäri Itä-Vantaata.

 

Valitse sopiva ikäluokka ja pääset selailemaan harrastevoimistelun tuntivalikoimaa!

Lapset  SC Vantaa harrastus
bottom of page