2016 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2016 syntyneille tarkoitetut ryhmät. 

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta.  Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 on nyt auki!

Ilmoittautuminen on nyt auki uusille harrastajille. Syksyllä mukana olleilla paikka  ryhmässä jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, ellei sitä erikseen peru.

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 9.1.2023 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huom! Osa ryhmistä on täynnä. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla lapsi liikkuu monipuolisesti voimistelun perustaitoja tapaillen. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja halukkailla on mahdollisuus valita 1,5 tunnin pituinen lisäryhmän harjoitus. Lisäryhmien aikataulut löydät myClubista klikkaamalla haluamaasi ryhmää.

2016 syntyneet voivat ilmoittautua suoraan myös joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin, joissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. 

Voimistelun harrasteryhmät:

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Joukkuevoimistelu 2016 Korso ja Joukkuevoimistelu 2016 Simonkylä

Temppukoulut ja naperoparkour

Perheen pienimmät, seikkailunhaluiset liikkujat aloittavat harrastamisen temppukouluista tai naperoparkourissa! Temppuilutunneilla leikitään, pyöritään, kiipeillään ja rakennetaan temppuratoja. Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja antavat loistavan pohjan tulevaisuuden liikuntaharrastuksiin.

Tanssitunnit

Perheen pienimpien tanssiharrastus alkaa joko minitanssista tai satubaletista. V. 2016 syntyneet voivat ilmoittautua myös 6-8-vuotiaiden balettiryhmään. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja tanssin alkeita musiikin tahdittamana. Hyppää mukaan tanssin pyörteisiin!

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös